Populair en geliefd


You will love it

Het hout

Onze collectie "Meet me by the tree" bestaat uit zeer geliefde sieraden, waaronder de armbanden. Alle houtsoorten die we gebruiken in onze armbanden zijn kritisch geselecteerd om de duurzaamheid te garanderen gedurende het levenslang dragen. Bovendien worden alle armbanden uit een blok hout gedraaid en is de print en structuren van de armband niet te voorspellen en steeds een verrassing. De hout wordt nadien lang geschuurd om het oppervlakte zeer glad en bijna gepolijst te krijgen. 
Elke armband wordt op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat die perfect rond de pols past. 



De gouden kapjes

De gouden elementen die toegevoegd worden aan de armband, komen in verschillende varianten. Zo kan je kiezen voor een simpele gouden kapje, gepolijst of mat. Maar kan je ook kiezen voor een versie met één of twee rijen briljanten. De armband die je hierboven ziet is volledig bedekt met champagnekleurige en bruine briljanten. 
De prijzen van de armbanden starten vanaf 2000 euro en variëren naar gelang de toevoegingen. 



De patina na jaren dragen

Na jaren dragen wordt de armband een klein beetje donkerder. Dit komt doordat het dagdagelijkse leven en handelingen kleine restanten achterlaten. Dit is helemaal niet erg, wij ervaren het als een meerwaarde en alle eigenaars van de armbanden zijn het ermee eens. 



Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Maak een afspraak

Wil je een juweel laten ontwerpen? Of een oud juweel omvormen tot een nieuw stuk? Trouwring? Of wil je een juweel laten repareren? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd?